Skolebesøk på Inderøy VGS

I går var jeg på skolebesøk hos Inderøy VGS. Med meg på lasset hadde jeg Mona Jønvik, som er redaktør for UngiNT sine nettsider.

På skolen deltok jeg på et elevrådsmøte, der jeg fikk presentert meg og snakket litt om hva elevombudet gjør. Jeg fikk også møtt elevrådets kontaktlærer Johannes, og snakket med han og elevrådsleder Maria om hvordan de arbeider med elevmedvirkning på Inderøya. Det virker som at de har et godt samarbeid mellom skolens ledelse og elevrådet på Inderøya, og det var bra å høre! Inderøya har en ganske liten videregående skole der de fleste kjenner hverandre, men det er absolutt noe å lære av for andre også.

Skolebesok inderoy-150212
Elevrådsmøte

I mars setter Inderøy VGS opp musikalen Fame, der handlingen er lagt til skolen. Det høres ut som et knallopplegg jeg håper å få med meg. Kanskje du også burde ta turen?